RSS feed

Voorlopige Kavellijst Open Dag

Tijdens de Open Dag van Hoeve Paradij op 23 juni is er een veiling voor KiKa. Zie hieronder de bijlage voor de voorlopige kavellijst. De veiling start om 11.00 uur, de bezichtiging is vanaf 10.00 uur. De gehele opbrengst is bestemd voor de strijd tegen kinderkanker.

Bijlage

Feestelijke Open Dag Hoeve Paradij

Op 23 juni is er een extra feestelijke Open Dag op  Hoeve Paradij: Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan is  iedereen welkom om dit jubileum mee te vieren. Je bent uitgenodigd van 10.00 tot 16.00 uur aan de Friesestraatweg 9 te Aduard.

Op de Open Dag kun je op deze fantastische plek  genieten van heel veel (jonge) dieren, heerlijke aardbeien proeven, wat lekkers of leuks kopen in Twinkeltje. Of genieten op het terras van koffie, thee, limonade of een ijsje. Ook voor kinderen is er veel te doen, zoals ponyrijden in de paardenbak en op avontuur in het vrachtwagen-springkussen.

 

Om 11.00 uur start een grote verrassingsveiling voor KiKa. Diverse relaties van Hoeve Paradij hebben mooie, lekkere of romantische cadeaus ter beschikking gesteld voor de veiling. Voor de nog groeiende kavellijst zie www.hoeveparadij.nl. De hele opbrengst is voor KiKa, de organisatie die zich inzet voor bestrijding van kinderkanker. Ook buiten de veiling kun je de actie steunen op www.actievoorkika.nl/paradij-voor-kika.

 

Hoeve Paradij is een zorginstelling die dagbesteding biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking, een psychische beperking of gedragsproblematiek. Daarnaast bieden we jongeren een plek die tijdelijk niet meer op school kunnen functioneren. Via het Jongleren traject stellen wij hen in staat om met ontwikkeling en onderwijs bezig te zijn. Zodat ze weer toekomst hebben en terugkeer naar het regulier onderwijs gerealiseerd kan worden.

Op de zorgboerderij gaan we voor “lichtjes in de ogen” door mensen in hun kracht te zetten, ze te bevestigen in hun mogelijkheden en van belang te laten zijn voor de ander. De Open Dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de vele mogelijkheden en de kwaliteit van Hoeve Paradij. Beleef het een dagje mee op 23 juni.

 

Bijlage

Hoeve Paradij is jarig!

Hoeve Paradij viert dit jaar het 10-jarig bestaan. Van een kleine dreumes in zorgland is Hoeve Paradij in tien jaar uitgegroeid tot een volwaardige professionele zorginstelling. Om dit mooie moment te vieren voert Hoeve Paradij dit jaar actie voor KiKa. KiKa werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker.


 

 

 

Bijlage

Beschermd Wonen

Per 1 februari 2018 komt er een appartement beschikbaar in de woonzorgvoorziening Adewerth in Aduard. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken via mail@woonparadij.nl. Een uitgebreide intake maakt deel uit van een plaatsing.

Website voor wonen bij Paradij

Voor informatie over het wonen bij Paradij kun je nu ook terecht op de website van WoonParadij. Daar kun je ook zien hoe je contact op kunt nemen met de initiatiefnemers en waar je verdere vragen kunt stellen.

Bezoek  WoonParadij.nl

Paradij JongLeren ook dit jaar succesvol

Soms lukt een gewone school niet meer. Soms is er behoefte aan een andere vorm van leren en een andere vorm van begeleiding. Dan kan Paradij JongLeren voor korte of langere tijd een oplossing zijn. In nauw overleg met de betrokken leerplichtambtenaar, de school van herkomst en de hulpverlening zoeken we naar nieuwe mogelijkheden. Heel vaak komt er weer zicht op een startkwalificatie of een route terug naar regulier onderwijs.

Radio Noord op Hoeve Paradij

Klik HIER voor de uitzending.