RSS feed

24 juni OPEN DAG Hoeve Paradij - 19 juni 2017

Op 24 juni is er feest op  Hoeve Paradij: De Open Dag. Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur welkom aan de Friesestraatweg 9 te Aduard.

Op de Open Dag kun je op deze fantastische plek  genieten van de dieren, heerlijke aardbeien proeven, een ritje met de paardentram maken, wat lekkers of leuks kopen in Twinkeltje. Of genieten op het terras van koffie, thee, limonade of een ijsje.

Website voor wonen bij Paradij - 15 maart 2017

Voor informatie over het wonen bij Paradij kun je nu ook terecht op de website van WoonParadij. Daar kun je ook zien hoe je contact op kunt nemen met de initiatiefnemers en waar je verdere vragen kunt stellen.

Bezoek  WoonParadij.nl

Paradij JongLeren ook dit jaar succesvol - 15 maart 2017

Soms lukt een gewone school niet meer. Soms is er behoefte aan een andere vorm van leren en een andere vorm van begeleiding. Dan kan Paradij JongLeren voor korte of langere tijd een oplossing zijn. In nauw overleg met de betrokken leerplichtambtenaar, de school van herkomst en de hulpverlening zoeken we naar nieuwe mogelijkheden. Heel vaak komt er weer zicht op een startkwalificatie of een route terug naar regulier onderwijs.