Zorg

Op Hoeve Paradij bieden we zorg vanuit de gedachte dat je van waarde bent. Welke beperking je ook hebt, als je de ander respecteert, is er een plek voor je op Hoeve Paradij en ben je van harte welkom. We zoeken samen met jou naar activiteiten die bij jou passen en aansluiten bij jouw talenten en mogelijkheden. Werk om trots op te zijn! Kijk maar naar dit filmpje.

Dagbesteding

Je kunt op Hoeve Paradij met dieren werken of in de moestuin en de kas. Je kunt er kaarsen maken en in het boerderijwinkeltje de zelfgemaakte producten verkopen. Je mag bezoekers bedienen in het restaurant en op het terras. In de houtbewerkingswerkplaats maak je mooie en nuttige dingen.

Leren

Soms is er een alternatief nodig voor school. Dan is JongLeren op Hoeve Paradij mogelijk de oplossing. Afwisselend werken en leren op de boerderij onder leiding van je eigen leercoach. Kijk maar naar dit filmpje.

Paarden

Als dat goed voor je is, is er de mogelijkheid van dagbesteding met paarden. Je verzorgt, wast en borstelt dan paarden of pony's en er hoort ook paardrij-instructie bij.

Ambulant

Als je begeleiding wilt op een andere plek of bij andere activiteiten..... In overleg kan er veel.